Blessuregolf Knicks duurt voort: geen Anunoby in Game 3, Brunson onzeker

De Knicks hebben te maken met een ware blessuregolf
De Knicks hebben te maken met een ware blessuregolfProfimedia
De New York Knicks zullen het in de derde wedstrijd van hun play-off-serie tegen de Indiana Pacers moeten doen zonder OG Anunoby. Sterspeler Jalen Brunson is onzeker voor het duel in de halve finale van de Eastern Conference.

Anunoby raakte woensdag in de tweede wedstrijd geblesseerd. Door een 130-121 overwinning pakte New York een 2-0 voorsprong in de best-of-seven-serie.

Brunson moest een groot gedeelte van de eerste helft toekijken nadat hij in het eerste kwart een voetblessure had opgelopen. Hij keerde in de tweede helft terug en leidde de Knicks naar een geweldige comeback.

De Knicks hebben al een overvolle lappenmand. Julius Randle ligt er voor de rest van het seizoen uit met een schouderblessure, terwijl vorige week ook Bojan Bogdanovic een blessure opliep die einde seizoen betekende. De kans dat Mitchell Robinson dit seizoen nog in actie komt is niet groot, hij heeft een enkelblessure en ligt er zes weken uit.