Aanvaller Wissa bezorgt Brentford eerste zege in slotfase tegen Crystal Palace

Wissa maakte de 2-1 tegen Crystal Palace
Wissa maakte de 2-1 tegen Crystal PalaceProfimedia
Yoane Wissa bracht Brentford de eerste overwinning van dit seizoen thuis tegen Crystal Palace. Een intikker van dichtbij zorgde tien minuten voor tijd voor de winnende treffer, het werd 2-1.

Palace dacht na 26 minuten op voorsprong te komen. Eberechi Eze schoot een vrije trap fantastisch binnen, maar er werd een overtreding in de zestien gemaakt, waardoor de treffer niet doorging. Brentford scoorde drie minuten later toen Bryan Mbuemo een actie over rechts afrondde. Hij kwam naar binnen schoot in de benedenhoek raak.

Palace maakte in de 56e minuut gelijk toen Ethan Pinnock zijn eigen doelman passeerde, maar Wissa scoorde 20 minuten later met een intikker en tekende voor de drie punten voor Brentford.