Pittige blessures bij Rams: WR Nacua op IR, enkelproblemen bij Noteboom en Dotson

Nacua vliegt door de lucht tijdens de wedstrijd tegen de Lions
Nacua vliegt door de lucht tijdens de wedstrijd tegen de LionsGregory Shamus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Los Angeles Rams wide receiver Puka Nacua heeft zondagavond een verrekking in zijn rechterknie opgelopen en is op de 'injured reserve-list' geplaatst, zo liet coach Sean McVay aan verslaggevers weten.

McVay bevestigde dat Nacua opnieuw geblesseerd raakte aan zijn knie, die hij in augustus ook blesseerde tijdens gezamenlijke trainingen met de Los Angeles Chargers.

Nacua leek de kwetsuur op te lopen bij een 6-yard catch met nog 6:36 te gaan in het tweede kwart van de 26-20 nederlaag van de Rams tegen de Detroit Lions. Hij werd aanvankelijk vermeld als 'questionable', maar keerde vlak voor rust terug in de wedstrijd.

Rookie-records

Nacua werd echter tijdens de rust naar de kleedkamer afgevoerd met een karretje waaruit bleek dat hij niet meer zou terugkeren. Hij ving vier ballen voor 35 yards voordat zijn avond voorbij was. In 17 starts vorig seizoen vestigde Nacua rookie-records met 105 receptions voor 1.486 yards. Hij scoorde zes touchdowns.

Rams guard Steve Avila liep een MCL-verstuiking op tijdens de wedstrijd en is ook een IR-kandidaat. De ervaren offensive tackle Joe Noteboom (hoge enkelverstuiking) zal op zijn minst een paar weken missen en guard Kevin Dotson (enkelverstuiking) wordt haalt wellicht de volgende wedstrijd van de Rams niet.

Die is komende zondag om 22.25 uur op bezoek bij divisiegenoot Arizona Cardinals.