Arne Slot wint met Liverpool van Erik ten Hags Manchester United

Arne Slot won de eerste slag met Erik ten Hag in Amerika met 3-0
Arne Slot won de eerste slag met Erik ten Hag in Amerika met 3-0ANP
Arne Slot heeft met Liverpool een oefenzege geboekt op Manchester United van Erik ten Hag. In het Amerikaanse Columbia won Liverpool voor 77.559 toeschouwers met 3-0.

Fabio Carvalho opende de score voor Liverpool in de tiende minuut. Curtis Jones verdubbelde de voorsprong op aangeven van Mo Salah nog in de eerste helft. Na ruim een uur zorgde Kostas Tsimikas voor de derde treffer voor de ploeg van Arne Slot.

Ryan Gravenberch begon bij Liverpool en Sepp van den Berg viel in de tweede helft in. Virgil van Dijk en Cody Gakpo deden niet mee, net als Joshua Zirkzee bij ManUnited,

Hattrick

Erling Haaland zorgde met een hattrick voor de zege van landskampioen Manchester City op Chelsea. In Columbus won de landskampioen van coach Pep Guardiola voor 71.280 toeschouwers met 4-2.

Haaland maakte zijn eerste treffer in de vierde minuut vanaf de strafschopstip. Hij zorgde zeventien seconden later alweer voor de 2-0 na balverlies bij Moises Caicedo.

Treffer Madueke

Oscar Bobb maakte in de tweede helft het derde doelpunt voor City en Haaland voltooide vlak daarna zijn hattrick. Raheem Sterling en Noni Madueke scoorden nog voor Chelsea.