Arsenal behoudt vijf punten voorsprong op City door overwinning op United in 90e minuut

Arsenal's Eddie Nketiah probeert langs Antony te komen
Arsenal's Eddie Nketiah probeert langs Antony te komenANP
Arsenal heeft de topper in de Premier League tegen Manchester United met 3-2 gewonnen. Eddie Nketiah bezorgde de thuisploeg in het enerverende duel in het Emirates Stadium in Londen met een treffer in de 90e minuut de zege. Arsenal heeft daarmee 11 punten voorsprong op de Mancunians van trainer Erik ten Hag.

Arsenal heeft 5 punten meer dan titelverdediger Manchester City, dat eerder op de dag met 3-0 won van Wolverhampton Wanderers door een hattrick van Erling Haaland. De koploper uit Londen heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld.