Atlético speelt gelijk tegen tiental Espanyol

Atlético bleef in overtal steken op 1-1
Atlético bleef in overtal steken op 1-1AFP
Atlético Madrid is er in de Spaanse voetbalcompetitie niet in geslaagd te winnen van Espanyol. Het elftal van trainer Diego Simeone moest in eigen stadion genoegen nemen met een gelijkspel (1-1).

Espanyol speelde ruim een uur met een man minder. De Uruguayaanse verdediger Leandro Cabrera kreeg een rode kaart voor een overtreding op een doorgebroken speler.

Met een man minder nam Espanyol, dat op de zestiende plaats staat, in de 62e minuut de leiding. Sergi Darder scoorde. De Portugees João Félix maakte in de 78e minuut gelijk, maar verder kwam Atlético niet.

Atlético heeft na dertien wedstrijden een achterstand van 10 punten op koploper FC Barcelona.