Besiktas in top 5 na belangrijk doelpunt Wout Weghorst in wedstrijd tegen Kasimpasa

Weghorst is dolblij met zijn goal in de blessuretijd van de eerste helft
Weghorst is dolblij met zijn goal in de blessuretijd van de eerste helftProfimedia
Wout Weghorst heeft met een doelpunt een belangrijke bijdrage geleverd aan een zege van Besiktas. De ploeg van de Nederlandse spits was thuis met 2-1 te sterk voor Kasimpasa.

Weghorst zette Besiktas in de blessuretijd van de eerste helft op 2-0. Cenk Tosun had na een klein half uur voor het openingsdoelpunt gezorgd.

Besiktas staat na de achtste zege van het seizoen op de vijfde plaats in de Turkse competitie. De achterstand op koploper Galatasaray bedraagt 7 punten.