Chelsea blijft op gelijkspel steken bij Nottingham Forest en staat achtste in PL

Chelsea verspeelt punten tegen Nottingham Forest
Chelsea verspeelt punten tegen Nottingham ForestANP
Chelsea heeft de eerste wedstrijd van 2023 niet kunnen winnen. De ploeg van coach Graham Potter bleef bij Nottingham Forest steken op 1-1. Chelsea staat na 16 wedstrijden achtste met 25 punten. Dat zijn er 18 minder dan koploper Arsenal.

Raheem Sterling opende de score nog wel voor Chelsea in de 16e minuut. Maar Nottingham kwam na een sterke periode aan het begin van de tweede helft in de 63e minuut op 1-1 via Serge Aurier.

Potter bracht in de tweede helft onder anderen WK-gangers Serge Aurier van Kroatië en Hakim Ziyech van Marokko en aanvaller Pierre-Emerick AubameyangEmerick Aubameyang in het veld, maar ook zij konden niet meer scoren voor de club uit Londen.

Chelsea wist slechts een van de laatste zes uitwedstrijden te winnen. Dat was het duel bij Red Bull Salzburg in de Champions League.