Erik ten Hag verliest met Manchester United oefenduel in en tegen het Spaanse CádizProfimedia
Trainer Erik ten Hag heeft met Manchester United de oefenwedstrijd bij het Spaanse Cádiz met 4-2 verloren. Het was de eerste oefenwedstrijd van de Engelse club voor de hervatting van het seizoen na het WK in Qatar.

Bij Manchester United stond Donny van de Beek in de basis. De voormalig Ajacied werd in de tweede helft gewisseld.

Cádiz kwam in de eerste helft op een 2-1 voorsprong door twee treffers van Carlos García. Anthony Martial scoorde voor United. Na de gelijkmaker van Kobbie Mainoo in de tweede helft scoorde Cádiz nog twee keer via Rubén Sobrino en Tomás Alarcón.

Ten Hag staat vijfde in de Premier League met 11 punten achterstand op koploper Arsenal. United hervat de competitie op 27 december met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest.