Go Ahead - Twente bij 2-0 stand stilgelegd na stoeltjes op het veld vanuit uitvakProfimedia
Het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is na ongeveer 22 minuten stilgelegd vanwege ongeregeldheden op de tribunes. De thuisploeg stond op dat moment op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Philippe Rommens ('6) en Isac Lidberg ('16).

Het was al langer onrustig door afgestoken vuurwerk, maar toen er kapotte stoeltjes bij kwamen was de maat vol voor scheidsrechter Ingmar Oostrom. Hij vond het te onveilig en te onrustig. "Het is zonde en onnodig," zei de leidsman bij ESPN. Er volgde overleg tussen de lokale autoriteiten, clubs en scheidsrechter en er werd na dik 20 minuten besloten weer te gaan voetballen. Trainer Ron Jans en doelman Lars Unnerstall liepen naar het vak met fans van FC Twente om ze weer rustig te krijgen.