Hattrick van Karim Benzema helpt Real Madrid aan overwinning op Almeria

Hattrick van Karim Benzema helpt Real Madrid aan overwinning op AlmeriaAFP
Real Madrid heeft in de La Liga de achterstand op koploper Barcelona teruggebracht naar acht punten. De Koninklijke won mede door drie goals van Karim Benzema met 4-2 van Almeria.

Real Madrid verloor midweeks nog met dezelfde cijfers van Girona. Benzema maakte alle drie zijn goals in de eerste helft en staat nu op 17 competitiedoelpunten dit seizoen. Rodrygo maakte kort na rust de vierde voor Real. Lazaro had kort voor rust de 3-1-ruststand op het scorebord gezet. Lucas Robertone bepaalde de eindstand.

Eerder op de dag liepen de ambities van Rayo Vallecano om Europees voetbal te halen een flinke deuk door een 4-0-nederlaag op bezoek bij Elche.

Barcelona speelt om 21.00 uur tegen Real Betis.