Inter verspeelt twee punten tegen Monza na eigen doelpunt Dumfries in blessuretijd

Monza is dolbij met het punt tegen Inter
Monza is dolbij met het punt tegen InterAFP
Internazionale heeft in de Serie A door een laat eigen doelpunt van Denzel Dumfries gelijkgespeeld tegen Monza. Het werd 2-2. De in de 80e minuut ingevallen Dumfries raakte de bal als laatst bij een luchtduel in de 93e minuut.

In de tiende minuut zorgde Matteo Darmian met een intikker bij de tweede paal voor de 0-1, maar meteen na de aftrap maakte Monza gelijk. Patrick Ciurria krulde de bal met links fraai in de verre hoek.

Ongelukkig

De 1-2 werd al halverwege de eerste helft gemaakt door Lautaro Martínez, die profiteerde van geklungel in de defensie van de thuisploeg. Pablo Marí liet zich de bal zeer knullig ontfutselen en de Argentijn schoot de bal vervolgens in het lege doel. Het leek het winnende doelpunt te worden in Monza, maar de verdediger van Oranje bepaalde anders. In duel met Luca Caldirola kreeg Dumfries de bal ongelukkig op zijn hoofd en hij verraste daarmee zijn eigen doelman André Onana.

Voor Inter was het pas het eerste gelijkspel van het seizoen. De Milanezen hervatten de competitie woensdag met een 1-0-zege op koploper Napoli, op wie de achterstand 7 punten bedraagt. Napoli speelt zondag uit tegen Sampdoria.