Jong PSV en Jong Ajax vermaken duizenden toeschouwers in Philips Stadion met gelijkspel

Mylian Jimenez viert de 2-2 met zijn ploegmaats
Mylian Jimenez viert de 2-2 met zijn ploegmaats Profimedia
Jong PSV en Jong Ajax zijn in hun laatste wedstrijd van dit jaar uitgekomen op 2-2. Beide beloftenteams troffen elkaar in het Philips Stadion, in een duel uit de Keuken Kampioen Divisie waarvoor 10.000 vrijkaarten waren uitgedeeld.

Ajax kwam in de 39e minuut aan de leiding door een doelpunt van Jaydon Banel, die eerst met de bal Livano Comenencia omver kegelde en vervolgens doelman Joël Drommel passeerde. Kort na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte dankzij aanvoerder Mathijs Tielemans, die een combinatie met Mohammed Amin Doudah afrondde.

Middenmoters

Ajax nam na een klein uur opnieuw de leiding, ditmaal dankzij Silvano Vos. Maar een kwartier later schoot Mylian Jimenez rechtstreeks raak uit een hoekschop, door doelman Charlie Setford en de bij de eerste paal geposteerde Christian Rasmussen verkeerd beoordeeld.

Jong PSV staat tiende, Jong Ajax twaalfde.