Kluivert en Danjuma scoren in Copa del Rey; Real Madrid heeft grote moeite met CacerenoProfimedia
Justin Kluivert en Arnaut Danjuma Groeneveld hebben elk met een doelpunt een aandeel gehad in een zeges van hun clubs in de Copa del Rey. Het Valencia van Kluivert won met 3-0 bij CF La Nucía, het Villarreal van Danjuma was met 5-1 te sterk voor FC Cartagena.

Kluivert was in de 3e minuut verantwoordelijk voor de openingstreffer, Danjuma zette zijn ploeg na een klein uur op een 2-1-voorsprong. Beide aanvallers hadden een basisplaats. Zowel Valencia als Villarreal plaatste zich voor de achtste finales van het Spaanse bekertoernooi. Dat gold ook voor Real Madrid, dat een moeizame zege op Cacereno boekte (0-1). Rodrygo maakte halverwege de tweede helft het enige doelpunt tegen de club die uitkomt op het vierde niveau van Spanje.