Leeds United sleept in blessuretijd tegen Cardiff City in FA Cup replay uit vuurANP
Leeds United heeft in de FA Cup uitschakeling door Cardiff City, uitkomend in het Championship, ternauwernood kunnen voorkomen. Het werd in Cardiff 2-2, waardoor er een replay komt van de wedstrijd uit de derde ronde.

Na een half uur keek Leeds tegen een achterstand van 2-0 aan tegen de nummer 20 van het tweede niveau, na doelpunten van Jaden Philogene-Bidace en Sheyi Ojo. De Spanjaard Rodrigo deed halverwege de tweede helft wat terug en in de 80e minuut liet hij een penalty onbenut. Sonny Perkins dwong in blessuretijd alsnog een replay af.

Bij Leeds United - de nummer 14 van de Premier League - deed Pascal Struijk de hele wedstrijd mee, Crysencio Summerville viel na een uur in.

Tim Krul werd met Norwich City uitgeschakeld door Blackburn Rovers. Het werd 0-1 in Norwich.