Manchester United wint zwaarbevochten met klein verschil van Luton Town

Ontlading na de 1-0
Ontlading na de 1-0AFP
Erik ten Hag heeft een zwaarbevochten zege met Manchester United geboekt. Hij zag zijn ploeg voor eigen publiek winnen van het laaggeklasseerde Luton Town (1-0).

Victor Lindelöf maakte in de 59e minuut een bevrijdende treffer voor United, dat matig aan het seizoen is begonnen. De club verloor afgelopen woensdag een uitduel met FC Kopenhagen (4-3) in de Champions League.

Rasmus Højlund en Alejandro Garnacho verzuimden United voor rust op voorsprong te zetten. De ploeg van trainer Ten Hag ontsnapte in de eerste helft ook aan een achterstand. Doelman André Onana voorkwam met een goede redding de openingstreffer van Carlton Morris. Tahith Chong mocht na een uur invallen bij Luton Town, waar reservedoelman Tim Krul op de bank bleef.

United heeft 21 punten na twaalf competitiewedstrijden. Manchester City is de koploper van de Premier League, met 27 punten uit elf duels. De lijstaanvoerder heeft voor zondag een uitduel met Chelsea op het programma staan.