Menig scoort voor Partizan Belgrado dat in eigen huis wordt uitgeschakeld door SheriffANP
Een vroeg doelpunt van de Amsterdammer Queensy Menig heeft Partizan Belgrado niet aan een plaats in de achtste finales van de Conference League geholpen. De Serviërs hadden het eerste duel met FC Sheriff in Moldavië al met 1-0 gewonnen en de voormalig aanvaller van onder anderen PEC Zwolle en FC Twente bezorgde zijn ploeg zo een riante uitgangspositie.

Maar binnen 10 minuten was het alweer gelijk: Cedrik Badolo benutte namens Sheriff een strafschop. De Moldaviërs kwamen kort voor rust op voorsprong, ditmaal scoorde Mouhamed Diop. Die maakte er meteen na de rust 1-3 van, genoeg voor een plaats bij de laatste zestien in het derde Euuropese clubtoernooi.