Napoli hard op weg naar titel in Serie A na ruime 0-4 overwinning bij Torino

Napoli hard op weg naar titel in Serie A: ruime zege bij Torino
Napoli hard op weg naar titel in Serie A: ruime zege bij TorinoProfimedia
Napoli heeft zich in de uitwedstrijd tegen Torino weer gepresenteerd als een toekomstig Italiaans landskampioen. Mede dankzij twee doelpunten van topschutter Victor Osimhen won de ploeg van coach Luciano Spalletti met 4-0. Met nog elf duels te gaan, lijkt Napoli nog amper te achterhalen voor de achtervolgers Internazionale en Lazio.

Osimhen opende in de 9e minuut de score met alweer zijn twintigste treffer van het seizoen. Daar bleef het niet bij, want in de 51e minuut volgde nummer 21 waarmee Napoli op een 3-0-voorsprong kwam en het duel was beslist.

Voor rust had Khvicha Kvaratskhelia vanaf 11 meter al voor de 2-0 gezorgd, nadat een overtreding van Karol Linetty op de Georgiër tot een strafschop had geleid. Invaller Tanguy N'Dombele maakte er na ruim een uur koud in het veld 4-0 van tegen de ploeg waar verdediger Perr Schuurs zoals gebruikelijk een basisplaats had.