NBA: Bucks blijven ook zonder Giannis maar winnen

Bucks-guard Pat Connaughton
Bucks-guard Pat ConnaughtonProfimedia
De Milwaukee Bucks hebben onder leiding van Bobby Portis en Brook Lopez de Brooklyn Nets verslagen. Portis was goed voor 28 punten en 13 rebounds, Lopez voor 24 en 10. In Milwaukee werd het 118-113 voor de Bucks.

Lopez was ook nog eens goed voor negen blocks. Een persoonlijk record voor hem en een seizoensrecord in NBA. Bij de Bucks ontbrak de geblesseerde sterspeler Giannis Antetokounmpo.

De Bucks zijn in topvorm. Het won 19 van de laatste 20 wedstrijden. De Nets waren ook opdreef, maar verloren na drie winstpartijen weer eens.

Sacramento Kings-New York Knicks 122-117

Domantas Sabonis noteerde zijn negende triple-double van het seizoen en leidde zijn Kings naar een overwinning op de Knicks. Jalen Brunson kon één helft meedoen. De Knicks-point guard kreeg opnieuw last van zijn voet en moest de strijd halverwege staken.

Memphis Grizzlies-Golden State Warriors 131-110

De Grizzlies overrompelden de Warriors in het eerste kwart met 48 punten en namen een voorsprong van 20 punten. Vier driepunters (50%) van Stephen Curry (29 punten) konden de Warriors niet terugbrengen in de wedstrijd. De Warriors wonnen sinds 30 januari geen uitwedstrijd meer.