Officieuze Debutant Reijnders verliest met AC Milan oefenduel van Real Madrid

Tijjani Reijnders heeft in het oefenduel van AC Milan tegen Real Madrid zijn officieuze debuut gemaaktANP
Tijjani Reijnders heeft in het oefenduel van AC Milan tegen Real Madrid zijn officieuze debuut gemaakt met een nederlaag. De Italiaanse club ging in de Rose Bowl in Pasadena met 3-2 onderuit tegen de Spaanse tegenstander.

Milan kwam in de eerste helft met 2-0 voor door treffers van Fikayo Tomori en Luka Romero. In de tweede helft trokken de Madrilenen van coach Carlo Ancelotti de stand gelijk door twee doelpunten van Federico Valverde. Milan-coach Stefano Pioli bracht onder anderen Reijnders in de 70e minuut in het veld. Aanvaller Vinícius Júnior besliste het duel in de 84e minuut op aangeven van Luka Modric.

Reijnders verruilde AZ vorige week voor de Italiaanse topclub voor naar verluidt zo'n 20 miljoen euro. De 24-jarige middenvelder heeft een vijfjarig contract ondertekend bij AC Milan.