Real Madrid buigt snelle achterstand om en wint van Espanyol

Real Madrid buigt snelle achterstand om en wint van EspanyolProfimedia
Real Madrid heeft de thuiswedstrijd in de Spaanse competitie tegen Espanyol met 3-1 gewonnen. De Madrilenen handhaven zich op de tweede plaats in de stand met 6 punten minder dan koploper FC Barcelona, dat zondag in actie komt.

Espanyol kwam na 8 minuten aan de leiding in Bernabéu door een treffer van clubtopscorer Joselu. De ploeg van coach Carlo Ancelotti draaide de snelle achterstand nog voor de rust om.

Halverwege de eerste helft viel de gelijkmaker. Vinícius Júnior kwam over links opzetten en schoot de bal raak in de verre hoek. Nog voor rust kopte Éder Militão een fraaie voorzet met buitenkant rechts van Aurélien Tchouameni binnen.

In de tweede helft was Rodrygo dicht bij de 3-1, maar hij trapte de bal uit een vrije trap tegen de lat. Marco Asensio maakte diep in blessuretijd alsnog de derde treffer voor Real Madrid.