Real Madrid komt terug van 2-0 achterstand tegen Villarreal en bereikt kwartfinale

Dani Ceballos viert de winnende treffer en hielp Real Madrid naar de kwartfinales.RFEF
Real Madrid is na een inhaalrace in de kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi uitgekomen. De regerend kampioen kwam op bezoek bij Villarreal terug van een achterstand van twee doelpunten (3-2).

Étienne Capoue en Samuel Chukwueze scoorden al voor rust voor Villarreal. Vinícius Júnior, Éder Militão en Dani Ceballos hielpen Real in de tweede helft toch nog aan een zege.

Arnaut Danjuma maakte geen deel uit van de selectie van Villarreal. De aanvaller staat in de belangstelling van meerdere clubs. Ook PSV zou belangstelling voor hem hebben. De club uit Eindhoven zag Cody Gakpo naar Liverpool vertrekken en heeft donderdag ook een akkoord met Chelsea bereikt over een overgang van Noni Madueke.

Eerder op donderdag plaatste FC Barcelona zich al voor de kwartfinales. De club rekende eenvoudig af met AD Ceuta, dat op het derde niveau uitkomt. Robert Lewandowski (2), Raphinha, de ingevallen Ansu Fati en Franck Kessié maakten de doelpunten in de Spaanse enclave die in Marokko ligt (5-0).