Ronaldo scoort vier keer voor Al-Nassr en passeert grens 500 competitietreffers

Ronaldo scoort vier keer voor Al-Nassr en passeert grens 500 competitietreffersAFP
Cristiano Ronaldo heeft met vier doelpunten voor zijn club Al-Nassr de grens van 500 competitietreffers in zijn carrière geslecht. De 38-jarige Portugese vedette bezorgde zijn club de zege op Al-Wehda met de vier treffers: 0-4.

Ronaldo scoorde volgens databureau Gracenote 311 keer in de competitie voor Real Madrid, 103 voor Manchester United, 81 voor Juventus en 3 voor Sporting. Met nu vijf doelpunten voor Al-Nassr komt hij op 503 competitietreffers.

De sterspeler had tot deze wedstrijd in de Saudische competitie slechts één doelpunt gemaakt. Tegen Al-Wehda was het al in de 21e minuut raak. Daarna scoorde Ronaldo nog een keer voor de rust en twee keer na de rust.