Sylla Sow helpt Go Ahead in slotfase tegen Utrecht aan verlenging ongeslagen reeks

Sylla Sow scoorde in de slotfase tegen zijn oude ploeg FC Utrecht
Sylla Sow scoorde in de slotfase tegen zijn oude ploeg FC UtrechtANP
Sylla Sow heeft Go Ahead Eagles in de slotfase aan een punt geholpen tegen zijn oude club FC Utrecht. De uitploeg leidde vanaf de 13e minuut met 2-1 in de Adelaarshorst, maar Sow zorgde een paar minuten voor tijd uit de kluts voor de gelijkmaker: 2-2.

Het openingskwartier in Deventer werd het meest doelpuntrijke van dit Eredivisieseizoen. Go Ahead-speler Willum Thór Willumsson hielp Utrecht in de 3e minuut al aan een voorsprong door de bal knullig in eigen doel te koppen. Daar ging een misverstand met zijn doelman aan vooraf.

Aanvaller Bobby Adekanye zorgde in de 10e minuut met een fraaie treffer alweer voor een gelijke stand. Hij nam de bal aan na een afgeslagen hoekschop en schoot vanuit de lucht hoog raak in de verre hoek. Zo'n 3 minuten later was Jay Idzes de volgende Go Ahead-speler die de bal verkeerd terugkopte. Daar profiteerde Sander van de Streek van (1-2).

FC Utrecht gaf vorige week tegen Feyenoord ook al een voorsprong weg in de slotfase (1-1).