Tallon Griekspoor naar volgende ronde US Open door opgave Argentijn Sebastian Baez

Tallon Griekspoor speelt tegen Grigor Dimitrov in de derde ronde
Tallon Griekspoor speelt tegen Grigor Dimitrov in de derde rondeProfimedia
Tallon Griekspoor gaat naar de derde ronde van de US Open. De wedstrijd duurde 56 minuten, maar dat komt omdat Baez moest opgeven met een blessure. Griekspoor stond wel met 1-0 voor in sets. Griekspoor staat door de overwinning voor het eerst in de derde ronde van de US Open

Griekspoor was sowieso al aardig op weg naar de winst. In de eerste set won hij namelijk met 6-1. In de tweede game kwam hij gelijk 0-40 voor en pakte met zijn derde kans ook de break. Ook in de vierde game kreeg hij twee kansen op een break en verzilverde die om op 4-0 te komen. Hij kreeg op 5-0 al drie setpoints, maar pakte deze niet. In de zevende game, die hij zelf begon, pakte hij de set alsnog met 6-1.

Statistieken Baez-Griekspoor
Statistieken Baez-GriekspoorFlashscore

Tegenstander

In de tweede set stond de Nederlander met 2-0 voor en had dus al gebroken, voordat Baez opgaf. In de derde ronde speelt Griekspoor Grigor Dimitrov. Hij won diezelfde avond met 3-0 van Rinky Hijikata uit Australië.