Trainer Kuijt verliest in doelpuntrijk duel tegen Genk en wacht nog op eerste punten

Beerschot verloor met 4-3 van Genk
Beerschot verloor met 4-3 van GenkProfimedia
Trainer Dirk Kuijt wacht na vier competitiewedstrijden nog op zijn eerste zege met Beerschot. Hij verloor met zijn ploeg een doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen KRC Genk (3-4).

Ewan Henderson bracht Beerschot in de zevende minuut op voorsprong. Maar bij rust leidde KRC Genk met 1-3. Jarne Steuckers, Toluwalase Emmanuel Arokodare en Carlos Cuesta scoorden voor de bezoekers. Simion Michez tekende in de 61e minuut voor de tweede treffer van Beerschot. Drie minuten later maakte Arokodare zijn tweede doelpunt van de wedstrijd (2-4).

Gemiste penalty

Welat Cagro verzuimde het duel weer spannend te maken en miste een strafschop voor de thuisploeg. De treffer van Derrick Tshimanga (3-4) kwam te laat voor een groot slotoffensief. Brian Plat had een basisplaats bij Beerschot. Zijn ploeggenoot Ar'jany Martha, overgekomen van Ajax, mocht in de slotfase invallen.

Beerschot heeft 1 punt overgehouden aan de eerste vier competitiewedstrijden van het seizoen. KRC Genk staat op een totaal van zeven punten.