Trainer Ten Hag wint diep in blessuretijd met ManUnited laatste wedstrijd voor WKProfimedia
Trainer Erik ten Hag heeft met Manchester United de laatste wedstrijd voor de WK-pauze gewonnen. ManUnited won dankzij een laat doelpunt met 2-1 bij Fulham en staat daarmee vijfde met 26 punten. Dat zijn er 11 minder dan koploper Arsenal.

Christian Eriksen maakte in zijn 250e wedstrijd in de Premier League de openingstreffer voor United, waar Cristiano Ronaldo ontbrak in de selectie. De Deen kreeg de bal toegespeeld door Bruno Fernandes en tikte zijn eerste competitietreffer binnen.

Argentijnse goal in blessuretijd

In de tweede helft werd Fulham sterker en zocht het nadrukkelijk naar de gelijkmaker. De net ingevallen Daniel James, voormalig speler van ManUnited, maakte met zijn eerste balcontact gelijk. De thuisploeg was daarna nog dicht bij een tweede treffer. Doelman David de Gea redde goed op een omhaal van João Palhinha.

Aan de andere kant kreeg invaller Scott McTominay een goede kans. Diep in blessuretijd maakte de andere invaller, Alejandro Garnacho, alsnog de winnende voor United. De 18-jarige Argentijn zette goed door en scoorde uit een voorzet van Eriksen.

Ten Hag liet Tyrell Malacia beginnen. Hij speelde de hele wedstrijd. Donny van de Beek bleef op de bank.