Valencia wint niet van Almería en staat slechts drie punten boven degradatiestreep

Justin Kluivert laat een tegenstander achter zich
Justin Kluivert laat een tegenstander achter zichANP
Een doelpunt van Justin Kluivert was niet voldoende voor Valencia om thuis de zege te pakken tegen Almería. Het Spaanse competitieduel in Mestalla eindigde in 2-2.

Kluivert kopte in de 48e minuut raak op aangeven van André Almeida. Het is zijn derde treffer in de competitie. Lang kon Valencia niet genieten van de voorsprong. Juan Movilla maakte zes minuten later weer gelijk. Valencia kwam opnieuw voor. José Luis Gayà scoorde uit de rebound, maar ook die voorsprong deed Almería teniet. Invaller Portillo trok de stand voor de tweede keer gelijk en dat bleef het ook.