Ajax wint in eigen ArenA met overtuigende cijfers van Feyenoord

Ajax viert de 3-0 van Tiny Hoekstra
Ajax viert de 3-0 van Tiny HoekstraANP
De Ajax-vrouwen hebben in de Eredivisie ruim gewonnen van Feyenoord. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA eindigde in 4-0 voor de landskampioen.

Lily Yohannes schoot de thuisploeg van trainer Suzanne Bakker al in de 12e minuut op voorsprong. Na balverlies bij Feyenoord speelde Isa Kardinaal de bal naar Yohannes die met een lob via de onderkant van de lat de keepster van Feyenoord klopte.

Vlak na de rust kwam Ajax op 2-0. Na hands benutte Romée Leuchter de strafschop. Tiny Hoekstra schoot daarna op aangeven van Yohannes de derde binnen en Chasity Grant maakte er nog 4-0 van.