Union dankzij twee eigen doelpunten Beveren in blessuretijd naar volgende bekerronde

Koyalipou Goduine (R) scoorde in de blessuretijd een eigen doelpunt
Koyalipou Goduine (R) scoorde in de blessuretijd een eigen doelpuntProfimedia
Royal Union SG heeft met grote moeite de tweede ronde van het Belgische bekertoernooi overleefd. Twee doelpunten in blessuretijd brachten de club uit Brussel de overwinning: 0-2. Die uitslag kwam tot stand door twee eigen doelpunten van de thuisploeg: Sheldon Bateau en Goduine Koyalipou scoorden allebei in het verkeerde net. Beveren komt uit in de Challenger Pro League, het tweede niveau in België.

Bij de thuisploeg startte Anthony Limbombe in de basis. Hij speelde vorig seizoen nog voor Almere City FC en eerder ook voor NEC Nijmegen. Beau Reus, normaal de eerste doelman van Beveren, bleef deze wedstrijd op de bank. De Nederlander genoot zijn opleiding bij AZ.