Dortmund lijdt wederom puntenverlies: Heidenheim pakt eerste Bundesliga-punt

Ramy Bensebaini baalt na nieuw puntenverlies van Dortmund
Ramy Bensebaini baalt na nieuw puntenverlies van DortmundANP
Borussia Dortmund heeft punten verspeeld tegen 1. FC Heidenheim. De ploeg van Donyell Malen gaf een 2-0-voorsprong uit handen en moest na de 2-2 genoegen nemen met een punt.

Julian Brandt schoot de thuisploeg in Dortmund al in de 7e minuut op voorsprong. Emre Can maakte er uit een strafschop 2-0 van. Heidenheim kwam echter terug in de tweede helft. Eerst scoorde Eren Dinkci en vervolgens maakte Tim Kleindienst uit een strafschop gelijk.

Dortmund-coach Edin Terzic liet de van Werder Bremen overgenomen spits Niclas Füllkrug nog invallen voor Sébastian Haller, maar die kon het verschil ook niet meer maken. Malen speelde de hele wedstrijd.

Dortmund staat na drie wedstrijden op 5 punten. Heidenheim pakte het eerste punt in de Bundesliga na nederlagen tegen Wolfsburg en Hoffenheim.