Koploper Bayern München boekt op bezoek bij Werder Bremen opnieuw ruime zege

Gnabry viert de 0-5
Gnabry viert de 0-5AXEL HEIMKEN / AFP
Bayern München heeft voor de derde keer in acht dagen tijd een zeer ruime overwinning geboekt. De koploper van Duitsland won met 5-0 bij Werder Bremen.

Vorig weekend boekte Bayern een 6-1-zege bij Holstein Kiel, waarna de formatie van Vincent Kompany in de Champions League met maar liefst 9-2 te sterk was voor Dinamo Zagreb. Bayern heeft nu zestien keer gescoord in vier competitieduels en heeft als enige ploeg in de Bundesliga nog geen punten verspeeld.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Michael Olise en Harry Kane, die tegen Zagreb samen goed waren voor zes treffers, waren in Bremen opnieuw belangrijk. De Engelse spits stelde halverwege de eerste helft Olise in staat om de 1-0 te maken, waarna Jamal Musiala op aangeven van Olise de voorsprong verdubbelde.

Olise gunde Kane in de 57e minuut de kans om de 3-0 te maken en tekende zelf drie minuten later voor de vierde treffer van de bezoekers. Na een assist van Kane zette Serge Gnabry de eindstand op het bord.