Koploper Borussia Dortmund laat in Bochum twee dure punten liggen

Koploper Borussia Dortmund laat in Bochum twee dure punten liggenEPA
Borussia Dortmund heeft punten verloren in de titelrace van de Bundesliga. De koploper kwam in het uitduel met VfL Bochum niet verder dan een gelijkspel (1-1). Dortmund heeft nu een voorsprong van 2 punten op Bayern München, dat de koppositie zondag verovert als het van Hertha BSC wint.

Anthony Losilla bracht Bochum al in de 5e minuut op voorsprong. Karim Adeyemi maakte in de 7e minuut gelijk, op aangeven van Sébastien Haller. Donyell Malen werd in de slotfase gewisseld bij Dortmund. De aanvaller was bij zijn vorige vijf competitiewedstrijden bij maar liefst negen doelpunten betrokken, met zes treffers en drie assists.

VfL Bochum is de nummer 15 van de Bundesliga.