Arsenal maakt voor de pauze twee goals en is te sterk voor Paris Saint-Germain

Arsenal maakt voor de pauze twee goals en is te sterk voor Paris Saint-GermainJULIAN FINNEY / Getty Images via AFP / ANP
Arsenal heeft in de tweede speelronde van de Champions League-groepsfase op eigen veld met 2-0 gewonnen van Paris Saint-Germain.

Jurriën Timber zag hoe zijn ploeggenoot Kai Havertz de thuisploeg op aangeven van Leandro Trossard met een kopbal in de 20e minuut op voorsprong zette. PSG-doelman Gianluigi Donnarumma zag er bij de treffer niet goed uit. Na ruim een half uur verdubbelde Bukayo Saka de voorsprong. Zijn vrije trap vanaf de rechterkant verdween zonder aangeraakt te zijn langs Donnarumma in het doel. Timber bleef na de rust in de kleedkamer achter. PSG kwam ook in de tweede helft maar weinig in de buurt van het Arsenal-doel.

De ploeg uit Londen was het toernooi begonnen met een 0-0-gelijkspel bij Atalanta. PSG versloeg twee weken geleden op eigen veld Girona met 1-0.