Heupblessure houdt Real Madrid-doelman Thibaut Courtois tot medio oktober aan de kant

Thibaut Courtois raakte in de stadsdebry met Atletico geblesseerd maar speelde het duel wel uitANP/EPA/Ballesteros
Keeper Thibaut Courtois van Real Madrid is voor meerdere weken uitgeschakeld door een heupblessure. Bij de Belg is aan de linkerzijde een spierblessure vastgesteld, meldt zijn club. Spaanse media verwachten dat hij daardoor sowieso de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Lille en de competitiewedstrijd tegen Villarreal van zaterdag zal missen. Ze verwachten de keeper half oktober terug.

De 32-jarige Belg liep de blessure op in de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1). Hij speelde de wedstrijd wel uit. Het duel werd ver in blessuretijd in de 95e minuut beslist door de gelijkmaker van de thuisspelende club.