PSG wint in laatste minuut van Girona door gruwelijke blunder van keeper Gazzaniga

Mendes gaf de assist bij de 1-0
Mendes gaf de assist bij de 1-0Profimedia/Abdullah Firas/ABACA /Abaca Press
Een gênante blunder in de laatste minuut bezorgde Paris St Germain woensdag een 1-0 thuiszege op Champions League-debutant Girona. Doelman Paulo Gazzaniga ging in de fout bij een voorzet van Nuno Mendes en liet de bal onder door zijn handen glippen.

Na onophoudelijke druk van PSG glipte de lage bal van Mendes door de handen van Gazzaniga in de blessuretijd en bezorgde de gastheren de overwinning. De verdediging van Girona neutraliseerde de aanval van PSG in de eerste helft, waardoor de frustratie bij de gastheren toenam omdat ze moeite hadden om hun tegenstanders te breken.

Girona, dat tevreden leek met een gelijkspel, begon tijd te rekken. Dat resulteerde in wat boegeroep van het publiek in het Parc des Princes, terwijl PSG's Randal Kolo Muani en Achraf Hakimi late kansen kregen, maar beiden misten van dichtbij in de laatste minuten voor de fout van Gazzinga. Het eindigde door de fout in 1-0 voor de Fransen.