Barcelona zet achterstand om in overwinning tegen Frankfurt in Champions League

Aitana Bonmatí en Salma Paralluelo vieren een doelpunt van Barça.
Aitana Bonmatí en Salma Paralluelo vieren een doelpunt van Barça.FC Barcelona
Barcelona heeft de Champions League wedstrijd tegen Frankfurt met 1-3 gewonnen. De ploeg van Lieke Martens kwam achter, maar toonde veerkracht en won uiteindelijk vrij eenvoudig.

Een sterk uitgedund Barça, dat een paar uur voor de wedstrijd zijn eerste doelman Cata Coll verloor en het ook moest doen zonder Putellas, Rolfö, Paredes, Jana Fernández en Vilamala hadden een moeizaam begin. Na een paar vroege waarschuwingen stond het in de 42e minuut 1-0 na een kopbal van Freigang.

Ommekeer in de tweede helft

Na drie minuten in de tweede helft scoorde Salma Paralluelo de gelijkmaker na een geweldige actie van Ona Batlle op links. Tien minuten later pakte Mariona een afvallende bal uit een corner en maakte er 1-2 van. En op het uur werd het 1-3 door Paralluelo.