Juventus verslaat Real Madrid in Florida: doelpunten Weah en Vlahovic

Dusan Vlahovic (l) viert zijn treffer met zijn teamgenoten
Dusan Vlahovic (l) viert zijn treffer met zijn teamgenotenAFP
Juventus heeft een 3-1-overwinning geboekt op Real Madrid, dat gebeurde tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Florida.

Timothy Weah, die vorige maand van Lille overkwam, maakte zijn eerste doelpunt voor Juventus. Hij zette op aangeven van Weston McKennie de stand na 20 minuten op 2-0.

Moise Kean had na een schot op de paal van McKennie de openingstreffer voor zijn rekening genomen.Real Madrid moest even wakker worden, maar maakte zeven minuten voor rust via Vinicius Jr. de aansluitingstreffer. Een prachtige pass van Toni Kroos ging vooraf aan het doelpunt van de Braziliaan, die doelman Wojciech Szczesny met een boogbal versloeg.

Real ging op jacht naar de gelijkmaker, maar Dusan Vlahovic sleepte de overwinning diep in blessuretijd binnen.