Peter Bosz verliest op De Herdgang eerste oefenwedstrijd met PSV tegen Sint-Truiden

Peter Bosz moet nog even wachten op zijn eerste overwinning
Peter Bosz moet nog even wachten op zijn eerste overwinningANP
Peter Bosz is zijn periode als trainer van PSV gestart met een nederlaag. De Belgische voetbalclub Sint-Truiden was op sportcomplex De Herdgang in Eindhoven in een oefenwedstrijd te sterk: 1-2.

Aanvoerder Luuk de Jong ontbrak nog bij PSV. Datzelfde gold voor de internationals Xavi Simons en Joey Veerman en de vrijdag aangetrokken Amerikaanse spits Ricardo Pepi. De transfer van Noa Lang, die overkomt van Club Brugge, is nog niet afgerond. De 18-jarige Jason van Duiven stond in de spits.

Sint-Truiden kwam in de slotfase van de eerste helft op voorsprong. Doelman Joël Drommel stopte een strafschop, maar de bal ging er vanuit de rebound alsnog in. Anwar El Ghazi maakte na rust via de onderkant van de lat gelijk, waarna Sint-Truiden kort voor het einde nog eens scoorde: 1-2.