Pepi scoort twee keer bij debuut Booth en ruime zege VS

Pepi scoort twee keer bij debuut Booth en ruime zege VSProfimedia
De Verenigde Staten hebben in de CONCACAF Nations League een 7-1-zege op Grenada geboekt. FC Groningen-aanvaller Ricardo Pepi was twee keer trefzeker.

Pepi mocht in de basis beginnen van interim-bondscoach Anthony Hudson. De aanvaller werd door Gregg Berhalter niet opgeroepen voor het afgelopen WK, maar scoorde tegen Grenada na vier minuten al de openingstreffer. Op aangeven van Christian Pulisic kopte Pepi hard raak. Bij rust leidde de VS met 4-1. Na rust ging het doelpuntenfestijn verder. Pepi tekende voor de 6-1 alvorens hij na 57 minuten werd gewisseld. FC Utrecht-speler Taylor Booth mocht na 64 minuten invallen en maakte zijn debuut. Sergino Dest en AZ-middenvelder Djorde Mihailovic bleven 90 minuten op de bank.