Cádiz CF blameert zich in Spaanse bekertoernooi met nederlaag bij Arandina CF

Real Madrid won de Spaanse beker vorig jaar
Real Madrid won de Spaanse beker vorig jaarProfimedia
Arandina CF heeft voor een verrassing gezorgd in de derde ronde van het Spaanse bekertoernooi. LaLiga-club Cádiz CF werd in Aranda de Duero met 2-1 verslagen. Arandina komt uit in de Segunda Federación, het vierde niveau van Spanje, waar 90 teams verdeeld over vijf groepen in spelen.

De gastheren kwamen in Estadio El Montecillo al na vijf minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van verdediger Haji Ceesay. Nog voor rust kwam Cádiz terug in de wedstrijd dankzij een goal van Fede San Emeterio, die de winnende scoorde in de eerste speelronde tegen Alaves. Daarna raakte hij geblesseerd en hij speelde donderdagavond weer zijn eerste wedstrijd sinds geruime tijd.

Ondanks een licht overwicht in de tweede helft voor de nummer 16 van LaLiga was het Arandina dat scoorde. Jorge Pesca kopte een vrije trap van Kevin Manzano binnen in de 65e minuut. Vlak voor tijd vond Mamadou Mbaye (Cádiz) met een kopbal nog de handschoenen van Arandina-keeper Adrian Alvarez.