Juventus speelt thuis gelijk tegen Inter in heenwedstrijd van halve finale Coppa

Juan Cuadrado van Juventus viert de 1-0 in de bekerwedstrijd tegen Inter
Juan Cuadrado van Juventus viert de 1-0 in de bekerwedstrijd tegen InterANP
Juventus heeft in eerste wedstrijd van de halve finale van het Italiaanse bekertoernooi gelijkgespeeld. Op eigen veld deed de club uit Turijn dat tegen Internazionale. Het werd 1-1.

In de 83e minuut viel het doelpunt voor de thuisclub, dat werd gemaakt door de Colombiaan Juan Cuadrado. Ver in blessuretijd werd het alsnog gelijk, dankzij Romelu Lukaku. De Belg, ingevallen, benutte een strafschop.

Denzel Dumfries viel zo'n 10 minuten voor tijd in bij Inter. Stefan de Vrij bleef op de bank.

De andere halve finale gaat woensdag tussen Cremonese en Fiorentina. De returns zijn eind april.