Napoli haalt hard uit tegen Palermo met scorende Ngonge en treft Lazio in de beker

Ngonge scoorde twee keer tegen Palermo
Ngonge scoorde twee keer tegen PalermoProfimedia
Napoli neemt het in de laatste 16 van de Italiaanse beker op tegen Lazio, nadat het donderdag Palermo met 5-0 versloeg in een wedstrijd die werd ontsierd door problemen op de tribunes.

Cyril Ngonge speelde een goede wedstrijd en tekende voor de eerste twee goals. Dat deed hij al na 7 en na 12 minuten.  Palermo's vreselijke avond werd nog erger in de 58e minuut toen Aljosa Vasic een rode kaart kreeg voor een hoge trap op Billy Gilmour. De indrukwekkende David Neres zorgde 12 minuten later voor de vierde treffer van Napoli, voordat Scott McTominay het karwei afmaakte met zijn eerste doelpunt van Napoli, enkele seconden nadat hij Giacomo Raspadori had vervangen.

Smetje op de avond

Wat een probleemloze avond had moeten worden voor Napoli, dat rouleerde met het oog op de Serie A-wedstrijd van zondag met Monza, werd bemoeilijkt toen rivaliserende fans vuurpijlen en rotjes naar elkaar begonnen te gooien tijdens de rust. De tweede helft werd met zeven minuten uitgesteld na het laatste incident tussen supporters.