1. FC Saarbrücken stunt ook tegen Borussia Mönchengladbach en bereikt halve finales

Groot feest na de 2-1 van Kai Brünker in blessuretijd
Groot feest na de 2-1 van Kai Brünker in blessuretijdProfimedia
1. FC Saarbrücken heeft opnieuw voor een grote stunt in het Duitse bekertoernooi gezorgd. De club, uitkomend op het derde niveau, schakelde in de kwartfinale Borussia Mönchengladbach uit (2-1). Kai Brünker maakte in blessuretijd het winnende doelpunt tegen de huidige nummer 12 van de Bundesliga.

Robin Hack bracht Borussia Mönchengladbach in de achtste minuut nog wel op voorsprong. Amine Naïfi tekende in de elfde minuut voor de gelijkmaker. De zege op Borussia Mönchengladbach is niet de grootste bekerstunt van Saarbrücken dit seizoen. De club verraste ook al Bayern München (2-1) en Eintracht Frankfurt (2-0).

Saarbrücken stuit in de halve eindstrijd op 1. FC Kaiserslautern, dat op het tweede niveau uitkomt. De andere halve finale gaat tussen Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf, dat ook in de tweede Bundesliga speelt. Van de vier halvefinalisten speelt dus alleen koploper Bayer Leverkusen in de Bundesliga.