EFL Cup round-up: Chelsea vernedert Barrow, Manchester City verslaat Watford

Christopher Nkunku viert feest met zijn Chelsea-teamgenoten
Christopher Nkunku viert feest met zijn Chelsea-teamgenotenČTK / imago sportfotodienst / Paul Terry
Chelsea heeft dinsdagavond Barrow met 5-0 verslagen in de EFL Cup, terwijl Manchester City Watford met 2-1 versloeg. In de andere wedstrijden versloeg Leicester Walsall op strafschoppen na een 0-0 impasse en Aston Villa versloeg Wycombe met 2-1.

Chelsea verplettert Barrow

Het was een avond om nooit te vergeten voor Christopher Nkunku van Chelsea, die in de eerste helft van het duel van de Blues met Barrow een dubbelslag sloeg en in de 75e minuut zijn hattrick voltooide.

Pedro Neto scoorde in de tweede helft nadat Paul Farman van Barrow zijn eigen doel had gevonden.

Wedstrijd statistieken
Wedstrijd statistiekenFlashscore

Man City wint van Watford

Voor Manchester City opende Jeremy Doku al na acht minuten de score en zette daarmee de toon in de wedstrijd tegen Championship-ploeg Watford.

Matheus Nunes - Neto's voormalige ploeggenoot bij Wolves - maakte een paar minuten voor rust zijn eerste doelpunt voor de Citizens.

Watford scoorde in de slotfase een eretreffer via Tom Ince, maar de regerend Premier League-kampioen kwam nooit echt meer in gevaar.