Tottenham buigt in de laatste minuten achterstand om tegen Coventry en voorkomt blamage

Johnson maakte de winnende voor de Spurs tegen Coventry
Johnson maakte de winnende voor de Spurs tegen CoventryProfimedia/ČTK/imago sportfotodienst/Gareth Evans/News Images
Tottenham zit nog in de League Cup en dat is een klein wonder te noemen. Op bezoek bij Coventry City, uitkomend op het tweede niveau, stonden ze lang met 1-0 achter. Maar door twee doelpunten aan het einde van de wedstrijd, werd er nog met 1-2 gewonnen. Brennan Johnson scoorde in de blessuretijd de winnende treffer en werd de man van de wedstrijd.

Coventry stond na 87 minuten met 1-0 voor en leek de betere ploeg totdat invaller Djed Spence de gelijkmaker binnenschoof. Johnson, die na 17 minuten inviel als vervanger van de geblesseerde Wilson Odobert, schoot vijf minuten later langs Ben Wilson om de wedstrijd op zijn kop te zetten: 1-2.

Het resultaat kwam als een enorme opluchting voor manager Ange Postecoglou, die voor de wedstrijd de krantenkoppen had gehaald met de bewering dat hij altijd een trofee won in zijn tweede seizoen bij een club. Deze prijs is dus nog altijd haalbaar.

Statistieken Coventry City - Tottenham
Statistieken Coventry City - TottenhamFlashshare

Brighton

In de andere wedstrijd versloeg Brighton & Hove Albion de Premier League-rivalen Wolverhampton Wanderers met 3-2 aan de zuidkust.