Polen wint van Oekraïne maar verliest spits Arek Milik met blessure

Milik wordt van het veld geholpen
Milik wordt van het veld geholpenProfimedia
Polen heeft in aanloop naar het EK de oefenwedstrijd tegen Oekraïne met 3-1 gewonnen. De aankomende tegenstander van Oranje verloor echter wel een van haar spitsen, Arek Milik. De voormalig Ajacied viel al na een minuut spelen uit met een op het oog vervelende blessure.

Milik verliet het veld onder begeleiding van verzorgers en zou het toernooi in Duitsland kunnen mislopen.

Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Sebastian Walukiewicz, Piotr Zielinski en Taras Romanczuk scoorden voor de Polen. Girona-spits Artem Dovbyk deed twee minuten voor rust iets terug voor de Oekraïners.