RKC boekt in jaarlijkse Airborne-wedstrijd bij Vitesse eerste zege van het seizoen

RKC Waalwijk boekt bij Vitesse eerste zege van het seizoen
RKC Waalwijk boekt bij Vitesse eerste zege van het seizoenANP
RKC Waalwijk heeft zijn eerste zege van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Henk Fraser won in Arnhem de jaarlijkse Airborne-wedstrijd met 2-0 van Vitesse. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Million Manhoef.

Yassin Oukili maakte 5 minuten voor rust het eerste velddoelpunt van het seizoen voor de Waalwijkers. In de laatste minuut van de blessuretijd tekende Richonell Margaret met een volley voor de 2-0.

Dankzij de eerste 3 punten van het seizoen doet RKC de laatste plaats in de Eredivisie over aan Almere City. De ploeg staat nu op gelijke hoogte met Vitesse, dat nog wel een beter doelsaldo heeft en een wedstrijd minder speelde.