Late gelijkmaker Maguire behoedt Ten Hag en Manchester United voor nederlaag in Porto

Harry Maguire kopt de 3-3 binnen
Harry Maguire kopt de 3-3 binnenČTK / AP / Luis Vieira
Dankzij een kopbal van Harry Maguire in de blessuretijd heeft Manchester United donderdag met 3-3 gelijkgespeeld bij Porto in een rollercoaster van een Europa League-wedstrijd.

Doelpunten van Marcus Rashford en Rasmus Hojlund binnen 20 minuten zetten United op koers voor een overwinning, maar Pepe scoorde de aansluitingstreffer voor de Portugezen en Samu Omorodion maakte nog voor rust gelijk, waarna hij kort na rust opnieuw toesloeg.

United-aanvoerder Bruno Fernandes werd voor de tweede wedstrijd op rij van het veld gestuurd na een tweede gele kaart, maar Maguire kopte raak uit een corner en bezorgde zijn ploeg zo een punt. De druk op de geplaagde manager Erik ten Hag zal echter niet heel veel minder geworden zijn.