Parades kopt Bilbao in laatste minuten naar een punt tegen AS Roma in Europa League

Paredes maakte de late gelijkmaker voor Bilbao
Paredes maakte de late gelijkmaker voor BilbaoProfimedia/Marco Iacobucci/Ipa Sport/Ipa/Zuma Press
AS Roma heeft donderdag in de Europa League met 1-1 gelijkgespeeld tegen Athletic Bilbao. Aitor Paredes maakte laat gelijk voor de Spanjaarden.

De Oekraïense spits Artem Dovbyk scoorde met een krachtige kopbal in de 32e minuut de openingstreffer. Roma was in de eerste helft ook de betere ploeg en kwam verdiend op voorsprong. Na de rust kwam Roma ook goed uit de kleedkamer en kreeg Mathias Soule een grote kans op de 2-0, maar zijn inzet werd gestopt.

Daarna kantelde de wedstrijd en werd Bilbao sterker en sterker. Dat resulteerde in een late gelijkmaker via Parades. Hij knikte de bal achter achter doelman Mile Svilar en tekende voor de eindstand: 1-1.